Saturday, August 11, 2012

2012 Abiye Modelleri




Kına gecesi ve düğünlerde en şık, en güzel kişi olmaya hazır mısınız? Yaz aylarının gelmesi ve düğünlerin başlaması ile birlikte evlenecek olan kişilerin yanı sıra düğüne katılan kişilerinde oldukça şık ve güzel olmak için birbirleri ile yarıştıklarını görmekteyiz. Bu bağlamda sizlere 2012 yılında en çok tercih edilen ve edilecek olan abiye modelleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz.






2012 abiye modelleri arasında en çok dikkat çeken modellerin önü kısa arkası uzun abiye modelleri olduğunu görmekteyiz. Tüm kadınların hoşlanarak giydikleri bu abiye modelleri ile hem kına gecelerine katılabilir hem de düğünlere katılabilirsiniz. Şıklık ve zerafetin adı olan önü kısa arkası uzun abiye modellerinin yanı sıra kısa abiye modelleri de dikkat çekmektedir.






Uzun abiyelerden kurtularak daha farklı bir tarz yaratmak istiyor iseniz kısa abiye modelleri tam size göre! Hem siyah ve beyazın asil rengi hem de renkli modeller ile sunulmakta olan bu kısa abiye modellerinden birine sahip olarak sizde farklı olmanın vermiş olduğu hazzı yaşayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment